• UW IT-PARTNER VOOR AL UW IT-NODEN
  • iTalk, onze VoIP-oplossing
    Bellen wordt spotgoedkoop
  • Is uw IT-infrastructuur echt veilig?
    Doe de test!

Onze missie

We bieden een breed assortiment aan IT-oplossingen en -diensten om bedrijven te helpen bij hun IT-activiteiten. Oplossingen die voor iedereen gelden, bestaan niet. Daarom is ons hele assortiment schaalbaar om te kunnen reageren op de situatie en de behoeften van elk van onze klanten. Of u nu uw IT-kosten wilt beheren, de productiviteit wilt verhogen, de ondersteuning en continuïteit van uw IT wilt garanderen ... wij staan tot uw dienst!

IT-infrastructuur

Het hart van uw IT-infrastructuur

Beveiliging

Bescherming van uw digitaal erfgoed

Slimme oplossingen

Om plaats- en tijdonafhankelijk te werken

Diensten

Oplossingen op maat

Support

De garantie voor continuiteit

Laatste nieuws

01
Save Your Seat: DE oplossing voor een veilige heropstart van uw organisatie
12-01-2021
Van zodra de regering de lockdown opheft mogen medewerkers terug vanop het kantoor werken. Maar dit zal enkel mogelijk zijn als organisaties voldoen aan bepaalde vereisten.
02
iTalk: heb altijd uw vast telefoonnummer op zak
14-12-2020
iTalk is een zakelijke telefoondienst in de cloud die de traditionele telefoonlijnen vervangen door een platform. Uw medewerkers moeten verbonden zijn aan het internet en zich via hun vast telefoonnummer inloggen op het platform om bereikbaar te zijn, en dit kunnen ze via eender welk mobiel toestel.
03
iWaaS : WiFi zonder zorgen
01-09-2020
Vandaag is het ondenkbaar geworden om op kantoor geen toegang te hebben tot draadloos internet. WiFi is de standaard geworden, zowel in het bedrijfsleven als in het privéleven. Meer en meer bedrijfsapplicaties draaien op het netwerk en ook het aantal devices die verbonden zijn met het netwerk blijft groeien.