• Onze site heeft een nieuw look
    Onze diensten ook!
  • iTalk, onze VoIP-oplossing
    Bellen wordt spotgoedkoop
  • Is uw IT-infrastructuur echt veilig?
    Doe de test!

Onze missie

We bieden een breed assortiment aan IT-oplossingen en -diensten om bedrijven te helpen bij hun IT-activiteiten. Oplossingen die voor iedereen gelden, bestaan niet. Daarom is ons hele assortiment schaalbaar om te kunnen reageren op de situatie en de behoeften van elk van onze klanten. Of u nu uw IT-kosten wilt beheren, de productiviteit wilt verhogen, de ondersteuning en continuïteit van uw IT wilt garanderen ... wij staan tot uw dienst!

IT-infrastructuur

Het hart van uw IT-infrastructuur

Beveiliging

Bescherming van uw digitaal erfgoed

Slimme oplossingen

Om plaats- en tijdonafhankelijk te werken

Diensten

Oplossingen op maat

Support

De garantie voor continuiteit

Laatste nieuws

01
Extra veiligheid via warmtebeeldcamera’s
02-07-2020
Dankzij ultramoderne detectoren en algoritmen van warmtebeeldcamera’s kan u verdacht hoge lichaamstemperaturen detecteren, zelfs zonder enig fysiek contact.
02
Save your seat - Veilige heropstart van uw organisatie
25-06-2020
Tool om een werkplek te reserveren volgens het principe van social distancing. Komen uw medewerkers bij het versoepelen van de maatregelen rond het coronavirus terug naar kantoor? Hoe organiseert u zich zodat iedereen op minstens anderhalve meter afstand van elkaar kan plaatsnemen? En hoe vermijdt u dat uw medewerkers terug naar huis moeten keren omdat er geen beschikbare en veilige werkplaats is?
03
Covid-19: we nemen preventieve maatregelen om de business continuity van onze klanten te garanderen
16-03-2020
Update : 17/03/2020. Op 28 januari 2020 is een crisismanagementteam opgericht geweest door de Ricoh-groep voor Covid-19 (coronavirus). Deze volgt de evolutie van de situatie actief op. De reactie van Ricoh op de huidige situatie volgt de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en van het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn.