• UW IT-PARTNER VOOR AL UW IT-NODEN
  • Is uw IT-infrastructuur echt veilig?
    Doe de test!

Onze missie

We bieden een breed assortiment aan IT-oplossingen en -diensten om bedrijven te helpen bij hun IT-activiteiten. Oplossingen die voor iedereen gelden, bestaan niet. Daarom is ons hele assortiment schaalbaar om te kunnen reageren op de situatie en de behoeften van elk van onze klanten. Of u nu uw IT-kosten wilt beheren, de productiviteit wilt verhogen, de ondersteuning en continuïteit van uw IT wilt garanderen ... wij staan tot uw dienst!

IT-infrastructuur

Het hart van uw IT-infrastructuur

Beveiliging

Bescherming van uw digitaal erfgoed

Slimme oplossingen

Om plaats- en tijdonafhankelijk te werken

Diensten

Oplossingen op maat

Support

De garantie voor continuiteit

Laatste nieuws

01
Upfront moderniseert en beveiligt de IT-infrastructuur van vzw Spullenhulp
31-08-2021
IT-specialist Upfront, onderdeel van Ricoh Belgium, heeft de IT-infrastructuur van vzw Spullenhulp vernieuwd. Het raamcontract omvat de vervanging van 200 à 300 computers op vijf jaar tijd, evenals een update van het netwerk en de IT-beveiliging.
02
Save Your Seat: DE oplossing voor een veilige heropstart van uw organisatie
12-01-2021
Van zodra de regering de lockdown opheft mogen medewerkers terug vanop het kantoor werken. Maar dit zal enkel mogelijk zijn als organisaties voldoen aan bepaalde vereisten.
03
iTalk: heb altijd uw vast telefoonnummer op zak
14-12-2020
iTalk is een zakelijke telefoondienst in de cloud die de traditionele telefoonlijnen vervangen door een platform. Uw medewerkers moeten verbonden zijn aan het internet en zich via hun vast telefoonnummer inloggen op het platform om bereikbaar te zijn, en dit kunnen ze via eender welk mobiel toestel.