Referencies

Hier leest u enkele getuigenissen van klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Klik op de logo’s en download de case studies voor meer informatie.

"We zitten nu in een fase van finetuning, dankzij de efficiëntie van UpFront, die een ideale partner blijkt te zijn. Deze proactieve aanpak, gekoppeld aan hun engagement met ondersteuning en integratie, plus de democratische prijzen die ze hanteren, onderscheidt hen duidelijk van de concurrentie."

- SPULLEN HULP -

"UpFront begreep onmiddellijk onze verwachtingen en bood ons performante apparatuur aan die perfect aan onze behoeften voldeed. De samenwerking is vruchtbaar en vloeiend verlopen... Zodra een vraag of probleem zich voordoet, krijgen we gegarandeerd het beste antwoord in meer dan redelijke tijd."

- EGGO KITCHEN & HOUSE -

"Ik wilde, ondanks de werklast die ik momenteel heb, de tijd nemen om u te bedanken voor uw voorstel. Dit is hoe ik de samenwerking tussen een partner en een klant zie en u lijkt me op dezelfde golflengte te zitten. De samenwerking loopt erg goed en dat zal, denk ik, nog lang zo blijven."

- BRUYERRE -

“We already had in-depth experience with the level of UPFRONT’s services in terms of quality control, configuration and delivery. All the lights were green to move forward after a long period of successful collaboration that clearly shows a win-win situation for all parties with excellent project management result“

- STIB -

“Het project was een succes. Bedankt voor uw professionaliteit. De back-ups zijn al gemaakt en waren voor 100 % geslaagd. Bravo!”

- SODEXO -

“Al onze medewerkers waren erg tevreden over het contact en de opvolging door de technici van UpFront”

- BINANI -

“Onder de positieve punten van onze samenwerking waarderen we vooral de hulp die UpFront ons geeft om onze strategische doelstellingen te behalen.”

- RTBF -

“Ik vraag niets liever dan onze samenwerking verder te zetten.”

- Télévie -