Laatste nieuws

iWaaS : WiFi zonder zorgen

01-09-2020

Vandaag is het ondenkbaar geworden om op kantoor geen toegang te hebben tot draadloos internet. WiFi is de standaard geworden, zowel in het bedrijfsleven als in het privéleven. Meer en meer bedrijfsapplicaties draaien op het netwerk en ook het aantal devices die verbonden zijn met het netwerk blijft groeien. Daarom is het belangrijker dan ooit om over een performant, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk te beschikken. Samen met één van de marktleiders op het gebied van netwerkoplossingen biedt UpFront intelligente WiFi-oplossingen aan (iWaas).

iWaaS, dé perfecte oplossing
Met iWaas bent u niet gebonden aan een investering maar neemt u een draadloos netwerk als een dienst af. Wat iWaaS zo uniek maakt is dat het intelligent is. De intelligente AP’s (Access Points) zorgen ervoor dat u altijd over de snelste draadloze netwerkverbinding beschikt. Niet elk apparaat beschikt namelijk over dezelfde frequentie, een klassieke draadloze netwerkverbinding zal daarom altijd de laagste frequentie uitsturen.

Met iWaaS geniet u van vele voordelen zonder investeringen te doen:

Maak kennis met het “iWaaS Package”
Geniet van een volledig portflio om uw draadloos netwerk naar het hoogste niveau te tillen. Op basis van een vragenlijst en/of een grondplan van uw bedrijf bepalen we wat u juist nodig heeft en het aantal AP’s (Access Points) dat er geplaatst moeten worden. Onze gecertificeerde medewerkers staan garant voor een uitstekende service. Zij zorgen namelijk voor de installatie, doen eventuele interventies, volgen de gezondheid van uw netwerk op,... Dit allemaal is inbegrepen in het bedrag dat u maandelijks betaalt.

Wilt u meer weten? Download onze brochure en/of neem vandaag nog contact met ons op.