Laatste nieuws

Creëer een toekomstbestendige werkplek

18-08-2020

Veilig, plaats- en tijdsonafhankelijk werken wordt voor bedrijven steeds belangrijker
Werknemers willen onderweg of van thuis uit toegang hebben tot hun programma’s en bestanden vanaf eender welk toestel. En de werkgevers willen natuurlijk dat de veiligheid van hun ICT-omgeving gegarandeerd wordt. Kies daarom voor iWorkplace: de intelligente en toekomstbestendige werkplek die meegroeit met uw bedrijfsnoden. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u genieten van deze totaaloplossing. 

De totaaloplossing voor eender welke bedrijfsnood
iWorkplace is een totaaloplossing voor bedrijven om vanuit de cloud efficiënt en veilig te kunnen werken. U beschikt dan over de onderstaande oplossingen en geniet van een volledige service: installatie, configuratie, support vanop afstand, rapportering, … En dit voor een maandelijks vast bedrag, vanaf 95€/maand!

  • Server & opslag
  • Microsoft Business applicaties
  • Back-up
  • Network Security
  • User Management
  • Monitoring & Management

U hoeft zich dus werkelijk geen zorgen meer te maken over uw IT!
Door over te stappen naar iWorkplace hoeven bedrijven minder te investeren in IT-infrastructuur. Ze hoeven zich ook geen zorgen meer te maken over het beheer, de updates en de veiligheid. iWorkplace neemt dit allemaal van hen over zodat ze zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten en kunnen genieten van een toekomstbestendige werkplek.

Wilt u meer weten? Download onze brochure en/of neem vandaag nog contact met ons op.