Diensten

Compleet aanbod aan IT-diensten die aan de behoeften van organisaties beantwoorden.

Office 365 Migration

Office 365 is een eenvoudige, efficiënte en complete cloudoplossing.

Ook al lijkt de migratie simpel, ze kan snel een nachtmerrie worden voor uw gebruikers en voor u : veelheid aan profielen, klanten (PC, tabletten, smartphones…), platformen… Als expertise partner van Microsoft, kan UpFront u begeleiden in uw migratie naar Office 365 met de sleuteloplossingen of modules volgens uw noden en budget.

  • Gegarandeerd succes van uw migratie
  • Begeleiding bij het nemen van de juiste beslissingen
  •  Respect voor uw budget en noden 
Ik ben geïnteresseerd in deze service

Implementatie

Wanneer u nieuw materiaal verwerft kan de installatie en de configuratie van de applicaties, de bescherming en de programma’s snel een breinbreker worden. Het wordt ook een vervelende taak om dit te herhalen op elke machine.

En dit zonder garantie dat het op de correcte manier gebeurt. Bij UpFront kunnen we de verantwoordelijkheid nemen over de implementatie en de configuratie van uw uitrusting nog voor de levering. We klonen een machine die op voorhand is geconfigureerd om vervolgens te kopiëren naar alle andere apparaten. U krijgt zo computers die meteen klaar zijn voor gebruik!

  • Bespaar tijd en kosten
  • U kan direct aan de slag bij ontvangst van uw materiaal
Ik ben geïnteresseerd in deze service

Consultance

Informatica kent verschillende applicatie- en expertisevelden.

In vele bedrijven is het moeilijk om voldoende resources te hebben om ze allemaal te dekken. Dat kan problematisch worden in het geval van specifieke projecten of bezorgdheden binnen de kern van de organisatie… UpFront stelt zijn team opgeleide en gecertifieerde systeemingenieurs tot uw beschikking. Wat u vraag ook is of de duur is van uw missie, wij kunnen snel een specialist sturen uit het team om de hulp te bieden die u nodig heeft.

  • Geniet van onze expertise voor specifieke projecten
  • Leid niet langer eigen mensen op
  •  Snelle beschikbaarheid op korte termijn van onze experten 
Ik ben geïnteresseerd in deze service

Outsourcing

Soms, hebben we gewoon een duwtje in de rug nodig, een extra persoon om een specifiek dossier of specifieke missie te behandelen in een specifieke periode.

In functie van uw noden (support level, technische expertise, project management…), kunnen wij u één of meerdere ressources voorstellen om uw team aan te vullen. We werken niet enkel met onze teamleden voor een middellange of lange termijn, maar ook met betrouwbare externe experten met wie we al jaren samenwerken.

  • Multidisciplinair team met ervaring op het veld
  • Uw team is flexibel, operationeel en productief
Ik ben geïnteresseerd in deze service