Van het bepalen van uw IT-strategie tot het ondersteunen van uw zakelijke omgevingen: ons team van specialisten helpt u bij het opzetten en beheren van de transformatieprojecten van uw professionele infrastructuur.

Onze support opties

Support pack & on-site support

Om te genieten van de support van heel ons technisch team hebben wij een Support Pack ontwikkeld. Dankzij een flexibel betaalsysteem heeft u de garantie van support door een team van experten. Heeft u nood aan directe support in uw kantoren? Kies voor onze dienst On-Site Support. De aanwezigheid van een lid van ons team wordt gegarandeerd en ingepland op regelmatige basis (één of meerdere dagen per week of per maand).

 • Een technische verantwoordelijke die uw dossier beheert

 • Kwalitatieve support

 • Voorkeursprijs

 • Maandelijks rapport met alle details van de interventies

Infrastructure health check

Een punctuele controle van uw informatica-infrastructuur op regelmatige basis, maakt het mogelijk om de gezondheidstoestand van uw IT-netwerk in het oog te houden. U kan op die manier snel reageren bij enige complicaties of andere problemen voorkomen. Met onze dienst Infrastructure Health Check, ontvangt u een rapport over de gezondheidstoestand van uw volledige uitrusting alsook aanbevelingen en te ondernemen acties indien nodig zouden moeten worden ondernomen. Veel punten worden gecontroleerd zoals de schijfruimte, de update van het besturingssystem, de update van de antivirus…

 • Detecteer pannes op voorhand

 • Geniet van een periodieke verificatie van uw infrastructuur

Audit

Het is aangeraden om geregeld de toestand van uw IT-beheer te analyseren om zo een globaal zicht te hebben over de situatie en waar er eventueel verbeteringen moeten aangebracht worden. Wij voeren twee types audit uit afhankelijk van de diepte van de analyse. Eén van onze systeemingenieurs doet een volledige controle van uw infrastructuur en stelt u een volledig rapport voor met alle kritiekpunten die prioritair moeten worden behandeld, de aandachtspunten en aanbevelingen.

Een volledige audit maakt het mogelijk om:

 • …uw huidige leverancier te valideren

 • …over een duidelijk overzicht van uw informaticapark te beschikken

 • …een deel van uw informatica-infrastructuur indien nodig hernieuwen

Implementatie

Wanneer u nieuw materiaal verwerft kan de installatie en de configuratie van de applicaties, de beschermingen en de programma’s snel een breinbreker worden en een vervelende taak dat op elke machine moet worden herhaald. En dit zonder garantie dat het op de correcte manier gebeurt. Bij UpFront kunnen we de verantwoordelijkheid nemen over de implementatie en de configuratie van uw uitrusting nog voor de levering. We klonen een machine die op voorhand is geconfigureerd om vervolgens te kopiëren naar alle andere apparaten. U krijgt zo computers die meteen klaar zijn voor gebruik!

 • Bespaar tijd en kosten

 • U kan direct aan de slag bij ontvangst van uw materiaal

Office 365 Migration

Office 365 is een eenvoudige, efficiënte en complete cloudoplossing. Ook al lijkt de migratie simpel, ze kan snel een nachtmerrie worden voor uw gebruikers en voor u : veelheid aan profielen, klanten (PC, tabletten, smartphones…), platformen… Als expertise partner van Microsoft, kan UpFront u begeleiden in uw migratie naar Office 365 met de sleuteloplossingen of modules volgens uw noden en budget.

 • Gegarandeerd succes van uw migratie

 • Begeleiding bij het nemen van de juiste beslissingen

 • Respect voor uw budget en noden

Consultance

Informatica kent verschillende applicatie- en expertisevelden. In vele bedrijven is het moeilijk om voldoende resources te hebben om ze allemaal te dekken. Dat kan problematisch worden in het geval van specifieke projecten of bezorgdheden binnen de kern van de organisatie… UpFront stelt zijn team opgeleide en gecertifieerde systeemingenieurs tot uw beschikking. Wat u vraag ook is of de duur is van uw missie, wij kunnen snel een specialist sturen uit het team om de hulp te bieden die u nodig heeft.

 • Geniet van onze expertise voor specifieke projecten

 • Leid niet langer eigen mensen op

 • Snelle beschikbaarheid op korte termijn van onze experten

Outsourcing

Soms, hebben we gewoon een duwtje in de rug nodig, een extra persoon om een specifiek dossier of specifieke missie te behandelen in een specifieke periode. In functie van uw noden (support level, technische expertise, project management…), kunnen wij u een of meerdere ressources voorstellen om uw team aan te vullen. We werken niet enkel met onze teamleden voor een middellange of lange termijn, maar ook met betrouwbare externe experten met wie we al jaren samenwerken.

 • Multidisciplinair team met ervaring op het veld

 • Uw team is flexibel, operationeel en productief

Hulp nodig?

Neem contact op met UpFront via het contactformulier.