Met de komst van de Cloud is de veiligheid en garantie van de infrastructuur binnen uw organisatie van essentieel belang. Wij bieden verschillende formules aan om het beste te halen uit de cloud technologie die garant staan voor een optimale beveiliging. Het beheer van e-mailboxen, opslagruimtes, interne en externe connectie,… we bieden alles wat u nodig heeft.

Secure Mail Cloud Package

Onze Secure Mail Cloud Package garandeert dat alle mails die binnenkomen op uw netwerk goedaardig zijn dankzij zijn vele functionaliteiten : Spam Catch Rate, Secure Message Delivery (TLS), Service Availability, Data Leak Prevention…
  • Garantie dat u uitsluitend over goedaardige e-mails beschikt

  • Een uitgebreide virusdetectie

  • Onmiddellijke updates van de detectiecriteria

Startup Cloud Package

De bewaring van uw gegevens in de Cloud biedt een volledige oplossing aan waardoor ze sneller beschikbaar zijn dan met een standaard infrastructuur in uw eigen ruimtes. Dankzij onze Startup Cloud Package, kan u gebruikmaken van een sterk beveiligde omgeving waarin uw gegevens worden opgeslagen.
  • Een beveiligde toegang tot uw gegevens, waar u ook bent

  • Al uw gegevens zijn opgeslagen vanop afstand

Full Secure Startup Cloud Package

Eenvoudige gewoontes, zoals het gebruiken van een goed wachtwoord, worden vaak verwaarloosd en maken het mogelijk voor mensen met slechte bedoelingen om toegang te krijgen tot uw gegevens. Dit met desastreuze gevolgen die we allemaal kennen. We bedachten de Full Secure Startup Cloud Package om u de beste beveiliging te bieden. U geniet van een complete oplossing die het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot uw opslagruimte enkel vanuit uw kantoren of via een VPN connectie die beveiligd en versleuteld is.
  • Een combinatie van de packs Secure Mail Cloud en Startup Cloud alsook de integratie van de uitrusting voor het netwerk en de lokale beveiliging.

  • Geniet van een gevorderde beveiliging op al uw informaticaruimten

Hulp nodig?

Neem contact op met UpFront via het contactformulier.